Rulltårta med kokos, kakao och krusbärssylt

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 15 minuter

Ännu en goding i mängden, men dessa smaker gifte sig riktigt bra.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1½ dl socker
  • 1 msk kakao
  • 1 dl vetemjöl
  • ¾ dl potatismjöl
  • 1½ dl kokos
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • 3 dl krusbärssylt, mixad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner i äggsmeten.
    2. Grädda i ca 5-6 minuter. Stjälp upp kakan på sockrat bakplåtspapper och ta bort pappret försiktigt med en gång. Låt kakan svalna lite.
    3. Mixa krusbärssylten och bred över den svalnade kakan och rulla ihop.
    4. Njut med en kopp kaffe eller ett glas kall god saft!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben