Serverar: 12 portioner
Minska på mjölet så blir kakan saftigare. Servera gärna vaniljsås till.
1. Sätt ugnen på 175 2. Vispa ägg och socker pösigt. 3. Smält matfett och tillsätt mjölken. Rör ner blandningen i äggsmeten. 4.Blanda mjöl,vaniljsocker bakpulver. Rör försiktigt ner det i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form. 5. Grädda i nedre delen av ugneni ca 35 min. 6. Låt kakan stå kvar i formen några minuter innan den stjälps upp.
Sockerkaka
Ett av våra mest klassiska bakverk, det är den mjuka och fluffiga sock...
Muffins
Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...
Baka smalt!
Visst kan man baka smalt också! Det finns dessutom recept som blir rik...
mums
Bästa Receptet !!
Super god och saftig. Tog bara 2 dl mjöl och sen hackade jag äpple i mindre tärningar och hade i. Blev super gott. enket smidigt och snabbt..