Serverar: 12 portioner
Tid: 1 timme
En festlig och god kaka
Vispa ägg och socker poröst.Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i äggsmeten.Tillsätt sist det kokande vattnet. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i 175 grader i ca 30 minuter. Rör ihop smörkrämen under gräddningstiden. Pricka den varma färdiga kakan med en sticka och bred på hälften av krämen som smälter ner.Låt kakan svalna och bred på resten av krämen och strö på kokos.
Sockerkaka
Ett av våra mest klassiska bakverk, det är den mjuka och fluffiga sock...
lagade denna kaka igår när jag skulle ha hem lite besök och alla tyckte den va jättegod! Tack för receptet!
Riktigt god ! :)
Supergod! Jag och min sambo åt upp halva kakan redan första kvällen och dagen efter tog den slut :P Så mycket väl godkänd!!