Kryddig falukorv

Serverar: 5-6 portioner

Lyxig, lätt vardagskorv

Ingredienser

  • 1 falukorvsring
  • 1 1/2 dl ketcup
  • 2 msk curry
  • 2-3 tsk svartpeppar
  • 2-3 tsk salt
  • 5 dl grädde av valfri sort
  • 1 fetaost i tärningar
  • Valfri mängd gröna oliver
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    Skiva falukorven, lägg i ungsform. Blanda ketchupen och kryddorna, blanda därefeter i grädden. sprid fetaost-tärningarna och oliverna över korven. Häll över gräddblandningen och toppa med riven ost. Gratinera i ugnen ca 25 min på 200 grader. servera med potatismos.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (1)

    saraisaksson 20 februari 2009

    Glömde skriva att jag hade 2 tärnade tomater uppe på korven också! Jättegott!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben