Kryddig fruktsallad med mousserande vin

Serverar: 8 portioner

Fräsch efterrätt!

Ingredienser

  • 4 apelsiner
  • 4 äpplen eller päron
  • 2 mango
  • 4 kiwi
  • 100 g blå vindruvor
  • 1 tsk stötta kardemummakärnor
  • ½ dl flytande honung
  • 1 flaska mousserande vitt vin t ex Asti Martini 75
  • Instruktioner

    1. Skär bort skalet och den vita hinnan på apelsinerna. Skär dem och äpplen i små bitar. Skala mango och kiwi och skär i bitar. Halvera druvorna. Blanda frukten med kardemumma och honung.
    2. Lägg upp salladen i glas och häll i kallt mousserande vin vid serveringen. Garnera gärna med physalis.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben