Kryddig kycklingfilé med syrlig sås

Serverar: 4-6 portioner

Enkelt och gott.

Ingredienser

  • 4-6 kycklingfiléer
  • Santa Maria chicken and steak
  • Rapsolja
  • Salt
  • Peppar
  • Sås
  • 400 g lätt créme fraiche
  • ca 3 msk flytande grönsaksbuljong
  • ca 2 msk kalvfond
  • kryddmix Santa Maria forest blend
  • Instruktioner

    1. Skär bort överflödigt fett från kycklingen. Lägg upp kycklingen på plan yta och krydda rikligt på båda sidorna. Börja med tillagningen av bulgur, efter förpackningsanvisningarna. Stek kycklingen på medelhög värme. Kontrollera med ett snitt när det är genomstekt. Häll créme fraiche i en gryta. Tillsätt sedan buljong, fond och krydda efter smak. Flytta över filéerna i grytan och låt småputtra en liten stund.
    2. Servera med bulgur och lätt kokta morötter i smala stänger.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben