Kryddig pastasallad med tofu och ruccola
Serverar:
3 portioner
Tid:
30 minuter
Enkel god sallad
Ingredienser
3 dl kokta, kalla skruvmakaroner
2 dl ruccola
2 färska tomater
3 dl gurka (ca en halv gurka)
300 g marinerad Tofu
5 soltorkade tomater
2 dl rostad lök
Instruktioner
Koka pastan och skölj sedan med kallt vatten, dels för att göra den kall, dels för att den inte ska mjukna mer, vilket den gör när den är varm.
Hacka upp ruccola, gurka och färsk tomat. Strimla dom soltorkade tomaterna samt tärna Tofun. Blanda ihop allting med pastan.
Om du skall servera med en gång så rör även ner löken, men skall salladen förvaras i kylen så vänta med löken till servering, annars blir den mjuk.
Servera med valfri dressing eller vinegrett.
Variation: du kan om du vill ha en ännu matigare sallad byta ut pastan mot kokt, kall potatis och blanda i lite tärnad feta.
Liknande recept
Freddes kryddiga kycklingfilé med mustig färsk vitlökspasta
4.3
2
4
Kryddig Fisksoppa
4.2
4
9
KRYDDIGA JULBRÖD
3.4
1 h 20 min
2
11
Kryddig köttgryta
5
4
1
Linsgryta med kryddiga korvar
5
4
3
Ugnsbakad torskfilé med ruccola och pinjenötter
4
4
1
Pastasallad
1.5
30 min
4-6
1
Krämig pastasallad
6
Ljummen pastasallad med räkor
4
20 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!