Sätt ugnen på 175 grader.
Smöra en 22 cm i dm form.
Rör mjöl, natriumbikarbonat, salt och kryddorna.
I en annan skål vispa ägg, socker, smör och pumpa pure tills allt är sammansatt.
Tillsätt dem torra ingredienserna i pumpasmeten. Rör försiktigt.
Häll smeten i formen och grädda i mitten i ca 45-50 min.
Låt svalna.
Frosting:
Rör alla ingredienserna mjukt.
Bred det på kakan.
Ach, min browser verkar hoppa hit o dit!
Tänkte jag skulle prova detta härliga recept, MEN när jag läser igenom receptet så undrar jag om det verkligen skall vara en form på 22 cm? Känns som smeten blir mera än formen, liksom, eller kanske det är den stora mängden mjöl som förvillar mej... Någon som provat?
Ach, min browser verkar hoppa hit o dit! Tänkte jag skulle prova detta härliga recept, MEN när jag läser igenom receptet så undrar jag om det verkligen skall vara en form på 22 cm? Känns som smeten blir mera än formen, liksom, eller kanske det är den stora mängden mjöl som förvillar mej... Någon som provat?