Krydig korv med varm matkornssallad

Serverar: 2 portioner

Gott och annorlunda!

Ingredienser

  • 1 dl matkorn, Kungsörnen
  • ½ rödlök, i tunna klyftor
  • 3 merguezkorvar, i skivor
  • 200 g regnbågsblandning, fryst från Findus
  • 2 tsk smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Sås
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 1 msk creme av soltorkade tomater, Zeta
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka matkornen i vatten enligt anvisningar på paketet. Fräs rödlök, korv och regnbågsblandningen i smör i en stekpanna tills grönskerna är mjuka. Tillsätt matkornen och smaka av med salt och peppar.
    2. Sås: Rör samman yoghurt och tomatcremen. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen till till rätten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben