Kyckling alá Berlin

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En enkel och snabb rätt som är klockren en fredagkväll

Ingredienser

  • 1 färdig grillad kyckling (eller 4 normalstora kycklingfiler)
  • 5 dl Cream Fraiche
  • 500 g färsk grön bandspagetti
  • Timjan
  • Paprikapulver
  • svartpeppar
  • salt
  • ev . grillkrydda
  • Olja
  • Instruktioner

    1. Under tiden som du kokar upp vatten till pastan.
    2. Pilla av skinnet och köttet från den grillade kycklingen och skär detta i mindre delar och fräs i en panna med lite olja.
    3. (Används kycklingfilé skär dessa i mindre tärningar och krydda med grillkrydda och fräs i en panna med lite olja)
    4. Fräs kycklingköttet lite hårt, fyll därefter på med Cream fraiche, timjan paprika pulver, salt och peppar. Låt detta koka ihop under tiden som pastan kokar klart.
    5. Servera till detta en fräsch grön sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben