Kyckling alá Gunnar
Serverar:
4 portioner
Tid:
1 timme
Mycket saftig kycklingrätt som passar till finare middagar.
Ingredienser
1 hel kyckling (tinad)
1 liten burk konserverad persika
1 liten burk konserverad aprikos
1 gul lök
3 dl grädde
1 höns-buljong tärning
Salt
Peppar
Instruktioner
Hacka persika, aprikos, lök. Spar saften!
Fyll kycklingen med det hackade.
Placera den fyllda kycklingen i en ugnsfast gryta (gärna en lergryta, Römertopf)
Häll grädde, ½ dl saft från vardera burk, höns-buljong runt om kycklingen.
Salta, peppra.
175 grader i ca 50 minuter.
Servera med ris och sallad.
Liknande recept
Thai-kyckling alá Gunnar (Pad krapow gai)
20 min
6
Kyckling enchilladas
4
3-6
1
Kyckling med bönor och tomat
4
45 min
4
2
Kyckling gryta m tomat och oliver
30 min
2
Enchiladas med kyckling
4.8
2
Kyckling Taco Lasagne
4.5
1 h
6-8
26
Filipinsk pippi kyckling
4
15 min
4-5
1
kyckling med oliver,fetaost
3.6
30 min
4
9
Kyckling gratäng med philadelfiaost
4.4
6
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!