Kyckling baconzola

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Går snabbt och lätt att svänga ihop, hur gott som helst!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 150 g tärnad bacon
  • 150 g gorgonzola
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 gul lök
  • 1 msk Maizena redning för ljusa såser
  • Olja
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och fräs den tillsammans med tärnad bacon. Lägg åt sida på en tallrik.
    2. Stek därefter kycklingen som du skurit i bitar. Krydda med svartpeppar och stek den tills den fått yta runtom.
    3. Dela osten i småbitar och vänd ner den i pannan. Rör tills den smält och häll därefter i crème fraiche. Rör om tills allt blandat sig. Låt puttra på svag värme ett par minuter.
    4. Blanda ner lök- och baconröran och låt puttra ytterligare någon minut. Red av med maizena.
    5. Kontrollera att kycklingen är helt färdig och servera med t ex kokt broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben