Kyckling från Hawaii

Serverar: 4 portioner

Gott och enkelt

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 2 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 3 stjälkar selleri i tunna skivor
  • 1 röd paprika i strimlor
  • 1/2 purjolök i strimlor
  • 1 burk ananas i sin egen juice i skivor
  • Sås
  • 1 dl apelsinjuice
  • 1 dl ananasspad
  • 1 msk vinäger
  • 2 msk soja
  • 1 tsk ingefära
  • 1 msk maizena
  • Instruktioner

    Skär kycklingfiléerna i strimlor och bryn dem i en stor stekpanna. Krydda med salt och peppar. Förbered grönsakerna, häll av spadet från ananasen och spara. Dela ananasen i mindre bitar. Blanda samman ingredienserna till såsen i en skål. Blanda ner grönsakerna med kycklingen. Låt koka ihop under omrörning ca 10 minuter. Häll på såsen och koka upp under omrörning. Smaka ev av med mer salt och peppar Gott med ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben