Kyckling & grönsakspasta

Serverar: 4 portioner

Kyckling & grönsakspasta

Ingredienser

  • 4 finstrimlade kycklingfiléer
  • 250-300 g tagliatelle
  • Marinad
  • 2 msk flytande honung
  • 2 msk kinesisk olja
  • 2 msk balsamicovinäger
  • 1 ½ msk Touch of taste viltfond med kantarell
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 2 msk milda margarin
  • 1 stor morot
  • 1 purjolök
  • 3-4 msk riven parmesanost
  • 250 g broccoli
  • Instruktioner

    1. Blanda viltfond med kantarell, honung, soja, vinäger och ingefära. Vänd kycklingbitarna i marinaden, låt ligga ca 1 tim.
    2. Skala och skär moroten i tunna band på längden som bandspagetti. Skär purjolöken på samma sätt. Skölj väl.
    3. Sila marinaden, spara den. Stek kycklingbitarna några minuter i margarin. Häll över marinaden. Koka pastan. Lägg ned morot/purjo när det återstår ca 4 min av koktiden.
    4. Lägg upp pastan i en stor skål. Vänd kycklingbitarna med marinaden. Strö över parmesan. Servera med kokta broccolibuketter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben