Kyckling i kokossås

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 45 minuter

Lagade denna rätt själv idag och gillade det. Så varsegoda.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Paprikapulver
  • Vitpeppar
  • Salt
  • Chili (pulver eller torkad)
  • Till såsen
  • 4 dl kokosmjölk
  • 1 dl chillisås
  • 2 msk pesto (basilika)
  • 1 kycklingbuljongtärning
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i bitar/strimlor. Blanda kryddorna efter behag och gnid in i kycklingbitarna. Stek bitarna tills de är helt genomstekta.
    2. Blanda kokosmjölken, chillisåsen och peston i en skål och häll sedan över kycklingen när den är genomstekt. Låt småkoka försiktigt och smula i kycklingbuljongen. Koka i ca 10 min.
    3. Servera med ris och grönsaker (ärtor, majs)

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Ullajo 3 november 2010

    Jättegod och snabblagad rätt, som jag kommer att göra fler gånger.

    annabroe 3 november 2010

    Vad roligt! Tycker själv det är väldigt gott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben