Kyckling i mustsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Gott och lite annorlunda.

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • Smör el margarin, att steka i
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl must ( jul eller påsk )
  • 1 hönsbuljongtärning el några msk kycklingfond
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 msk äkta soya
  • Instruktioner

    1. Använd en stelpanna med lock. Bryn kycklingen i matfettet på båda sidor i en stekpanna. Lägg över filéerna på ett fat.
    2. Blanda creme fraiche, julmust, buljongtärning, ingefära, rosmarin och soya i stekpannan. Lägg i kycklingen och låt koka ca 10 min.
    3. Servera gärna med ugnsstekt potatis och morötter kryddat med rosmarin.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    bf 11 januari 2010

    prövade detta receptet mycket gott framför allt snabbt o gott kan verkligen rekomendera detta BIGGAN

    publikhav 4 november 2010

    Det gick att äta, men inget som gick hem något vidare varken hos mig eller mannen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben