Kyckling i örtkryddad sås

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Snabbt, enkelt och gott! Tips Byt ut vattnet mot torrt vitt vin för en lite lyxigare variant.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer, ca 500 g
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Smör
  • 4 färska rödlökar
  • 100 g färska haricots verts
  • 2 1/2 dl Kelda örtkryddad sås
  • 1 dl vatten
  • 1 msk hackad färsk timjan
  • Instruktioner

    Dela kycklingfiléerna på längden. Krydda kycklingen med salt och peppar. Bryn den runt om i smör i en stekpanna. Ta upp kycklingen. Skär varje lök i 4 klyftor. Nyp av stjälken på bönorna. Fräs löken och bönorna i smör på svag värme i stekpannan. Tillsätt sås och vatten. Lägg i kycklingen och låt sjuda ca 15 min under lock. Strö över timjan och servera med nykokt färskpotatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben