Kyckling i pepparsås

Serverar: 4 portioner

Jättegod och enkel rätt att tillaga.

Ingredienser

  • 600 g kycklingfilé (strimlad)
  • 4 dl creamy pepper sauce (Knorr)
  • 1 burk vattenkastanjer á 227 g
  • Ca 6 cm purjolök (strimlad)
  • 1 tsk salt
  • 1 msk parmesanost (riven)
  • Instruktioner

    1. Fräs den strimlade purjolöken tillsammans med de strimlade kycklingfiléerna, och tillsätt vattenkastanjen. Salta Lägg ingredienserna i en gryta och tillsätt creamy pepper sauce. Låt puttra i grytan i ca fem minuter. Strö parmesanost över precis innan servering.
    2. Servera rätten med klyftpotatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben