Detta är en "en gång i veckan" måltid hos min mamma! Väldigt god rätt
Ingredienser
4 kycklingfiléer
1 röd paprika
1 gul lök
2 dl chili-paprika crème fraiche
2 dl grädde
3 msk mango chutney
Vitlökspeppar
Salt
Instruktioner
Strimla kycklingen och paprikan och skär löken i bitar, Stek sedan detta tills kycklingen är vit helt igenom.
Tillsätt crème fraichen, grädden och chutneyn och låt det puttra i ca 10 min.
Jag hade ingen paprika, men stekte löken tillsammans med ett paket bacon, som jag skurit i små bitar. Lade i lite curry. Lade blandningen i gryta oc pressade ner en vitlöksklyfta, lite grönsaksbuljong + en kycklingbuljong tärning. Ca halv dl mango chutney och två burkar 400 gr totalt crème fraiche. Blandade ihop. Stekte kycklingen och kryddade med salt, svarpeppar och vitlökspeppar. När lyckligen är stekt så blandade jag ner den i grytan och kokade enligt ovan i ca tio minuter. Blev jättegott!
Jag hade ingen paprika, men stekte löken tillsammans med ett paket bacon, som jag skurit i små bitar. Lade i lite curry. Lade blandningen i gryta oc pressade ner en vitlöksklyfta, lite grönsaksbuljong + en kycklingbuljong tärning. Ca halv dl mango chutney och två burkar 400 gr totalt crème fraiche. Blandade ihop. Stekte kycklingen och kryddade med salt, svarpeppar och vitlökspeppar. När lyckligen är stekt så blandade jag ner den i grytan och kokade enligt ovan i ca tio minuter. Blev jättegott!