Kyckling Martinique

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

Festlig kycklingrätt.

Ingredienser

  • 6 kycklingbröst
  • 1½ dl russin
  • 3 dl vispgrädde
  • 75 g grönmögelost
  • 1 scharlottenlök
  • 1 dl sherry
  • 1 krm curry
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Stek kycklingbrösten gyllenbruna , ta upp dem ur pannan.
    2. Mjukstek löken utan att den får färg.
    3. Tillsätt russin och sherry. Låt sjuda några minuter tills russinen svällt upp.
    4. Häll i grädden och osten, låt sjuda någon minut tills osten smält.
    5. Smaka av med curry, salt och peppar .
    6. Lägg i kycklingbrösten i såsen och låt dem bli varma.
    7. Servera med ris och grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    caties 16 mars 2009

    Goderafton Margit. Nu har jag laddat ner ytterligare några recept. Lottalimporna blev mycket uppskattade på nattkröken. Marie tyckte de smakade mamma och det är väl ett bra betyg. Kycklingen får jag testa till helgen med ett gott vin därtill. Så blir det din glass som desert. Ha det så gott Margit. Vänligen Caties

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben