Kyckling med ädelost och rosépeppar

Serverar: 4 portioner

Gott, enkelt och lite festligt

Ingredienser

  • 4 kycklinfileer
  • 1 tub ädelost
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk peppar
  • 2 tsk soya
  • 1,5 tsk basilika
  • 1 tsk rosepeppar (krossad)
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • Instruktioner

    Lägg fileerna i en ugnsäker form. Blanda alla övriga ingredienser och slå över fileerna. grädda 35-45 min. i 225 grader. Servera med ris och grönsallad!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Frusen 3 februari 2011

    Supergott! En ny favorit hos oss! Vi hade potatisgratäng till då jag inte är så förtjust i ris! Blev jättebra!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben