Kyckling med bacon i ädelostsås

Serverar: 6-8 portioner

Kyckling inlindade i bacon i ädelostsås, kan inte bli så mycket godare!

Ingredienser

  • 4-5 st kycklingfiléer
  • Ca 2 paket bacon
  • 140 g Kvibille gräddädelost
  • 3-5 dl matlagningsgrädde
  • 3-4 dl cremé fraiche
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingfiléerna i cirka 3 bitar och linda en varsin baconskiva runt om. Stek filéerna i margarin tills de fått färg och baconen sitter fast. Salta och peppra. Lägg filéerna i en ugnssäker form.
    2. Blanda ihop ädelosten, matlagningsgrädden och cremé fraichen på spisen så att det blir sås. Salta och peppra och smaka sedan av. Häll blandningen över kycklingfiléerna.
    3. Gratinera på 200 grader i cirka 20-30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    sonja55 16 augusti 2008

    Tack för ett Mycket gott recept, kommer att göra det flera gånger har haft gäster om också ville ha receptet

    123Linnea 23 september 2008

    Jättegott!! Nästa gång strör jag nog bacon över i stället för att vira runt - jag söker alla vägar för att förenkla... Men som sagt - JÄTTEGOTT!!! /123Linnéa

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben