Kyckling inlindade i bacon i ädelostsås, kan inte bli så mycket godare!
Ingredienser
4-5 st kycklingfiléer
Ca 2 paket bacon
140 g Kvibille gräddädelost
3-5 dl matlagningsgrädde
3-4 dl cremé fraiche
Salt
Svartpeppar
Instruktioner
Dela kycklingfiléerna i cirka 3 bitar och linda en varsin baconskiva runt om. Stek filéerna i margarin tills de fått färg och baconen sitter fast. Salta och peppra. Lägg filéerna i en ugnssäker form.
Blanda ihop ädelosten, matlagningsgrädden och cremé fraichen på spisen så att det blir sås. Salta och peppra och smaka sedan av. Häll blandningen över kycklingfiléerna.
Tack för ett Mycket gott recept, kommer att göra det flera gånger har haft gäster om också ville ha receptet
123Linnea23 september 2008
Jättegott!! Nästa gång strör jag nog bacon över i stället för att vira runt - jag söker alla vägar för att förenkla...
Men som sagt - JÄTTEGOTT!!!
/123Linnéa
Tack för ett Mycket gott recept, kommer att göra det flera gånger har haft gäster om också ville ha receptet
Jättegott!! Nästa gång strör jag nog bacon över i stället för att vira runt - jag söker alla vägar för att förenkla... Men som sagt - JÄTTEGOTT!!! /123Linnéa