Kyckling med blåmögelost

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

Festmiddag

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 dm purjolök
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 dl vatten
  • 3-4 dl crème fraiche
  • 100-150 g blåmögelost
  • Instruktioner

    1. Skiva purjolöken och stek den mjuk, lägg den på ett fat. Stek kycklingfiléerna ( eller skär i mindre bitar och stek ) Lägg ner purjolöken med den stekta kycklingen.
    2. Tillsätt vattnet och buljongtärningen. Tillsätt crème fraiche, dela osten i småbitar och lägg i. Låt det puttra på svag värme under lock 15-20 minuter.
    3. Smaka av om det eventuellt behövs salt eller peppar.
    4. Jag brukar äta detta med tillsammans med sallad.
    5. Man kan äta det med ris eller potatis. Det är lika gott.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben