Kyckling med feta och chili

Serverar: 4 portioner

Hur gott som helst och enkel att laga...

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 2 rödlökar, tunt skivade
  • 1 liten morot, tunt skivad
  • 2 msk olivolja
  • 1 röd chilifrukt, urkärnad och skivad
  • salt
  • peppar
  • 3 msk pinjenötter
  • 50–100 g fetaost
  • hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingköttet i lite sneda tjocka bitar. Lägg bitarna på en tallrik.
    2. Fräs lök och morot i olivolja i en wok eller stor stekpanna i ett par minuter. Gör plats i pannan och lägg i kycklingbitarna och chili. Salta och peppra lätt och vänd runt alltsammans. Stek tills kycklingen är helt genomstekt, 7–8 minuter. Vänd ner pinjenötter mot slutet och smula över fetaost och bladpersilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben