Kyckling med krispigt tacotäcke

Serverar: 4 portioner

Jättegod taco/tortilla rätt som smäller högre än vanlig tacobuffé.

Ingredienser

  • 3-4 st kycklingfileér
  • ca 15-20 tacochips (valfri smak)
  • 1 påse taco kryddmix
  • 1 burk salsa
  • 300 g majskorn
  • 3 tomater, tärnade
  • ½ gurka, tärnad
  • 1 liten isbergssallad
  • Nachochips
  • 1 finhackad röd lök
  • Instruktioner

    1. Dela varje kycklingfilé i 4-5 långsmala bitar. Lägg nachochipsen i en plastpåse och krossa med en träslev. Häll i tacokryddan och blanda väl. Lägg i kycklingstrimlorna och vänd runt ordentligt. Lägg kycklingen på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Grilla i övre delen av ugnen i ca 10 min på 225 grader tills de är genomstekta.
    2. Servera med nachochips och grönsaker. Supergott!

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Legoli 1 juni 2008

    Jättegoda, bjöd på detta till en salig blandning av åldrar och blev uppskattade av alla.

    bikbok 22 mars 2011

    Tackar för flera fina recept :) /bikbok

    misv0007 23 februari 2012

    Har blivit ett vardagsrecept här hemma. Gott och lätt, kul med ett alternativ till vanlig köttfärstacos

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben