Kyckling med mild curry- och mangosås

Serverar: 4 portioner

Gott

Ingredienser

  • 600 g kycklingfilé
  • En klick smör
  • Salt
  • Peppar
  • 2½ dl mellangrädde
  • 2 msk mango chutney
  • 1 tsk curry
  • ½ mango
  • Ett knippe vårlök
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175*. Bryn kycklingen i lite smör i en stekpanna. Salta och peppra.
    2. Lägg över kycklingen i en ugnsfast form. Häll grädden i stekpannan, rör i mango chutney och smaka av med curry.
    3. Slå såsen över kycklingen och stek klart i ugnen ca 15 minuter eller tills kycklingen är helt genomstekt.
    4. Skala och tärna mangon och skiva vårlöken tunt. Servera med ris, sås och lättkokta sockerärtor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben