Kyckling med Parmaskinka och Balsamsås

Serverar: 8 portioner

Så gudomligt gott

Ingredienser

  • 4 Kycklingfiléer (500 g)
  • 1 tsk Salt eller örtsalt
  • 1 krm Svartpeppar
  • 2 tsk Oregano
  • 4 Stora eller 8 små Parmaskinka
  • 2 dl Grädde
  • 2 msk Balsamvinäger
  • 1 msk koncentrerad kycklingfond
  • 2 pressade Vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    Krydda kycklingen med Örtsalt, peppar och oregano. Bryn dom i smör i stekpanna. Linda skinkorna runt kycklingen och lägg i en form. Vispa ihop grädde, vinäger, fond och vitlök. Häll det i formen på kycklingen. Grädda i mitten av ugnen. Strö över lite oregano. Servera med kokt ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben