Kyckling med vitlöksost

Serverar: 4 portioner

Jättegod kyckling rätt som alltid går hem

Ingredienser

  • 4 kyckling filéer
  • 2 pkt vitlöksost
  • 5 dl créme fraiche
  • 1 dl matgrädde
  • 2 pkt bacon
  • 1 röd paprika
  • Svart peppar
  • ris
  • Instruktioner

    1. Dela kyckling filéerna på längden och skär en skåra, som en ficka, på sidan av dem.
    2. Blanda ett pkt vitlöksost med ca ½ dl créme fraiche. Rör det smidigt. Fördela blandningen i kycklingen, och vira in dem i 1-2 bacon skivor. Lägg dem bredvid varann i en ungsform. Strö över lite svart peppar. Skiva paprikan och lägg på.
    3. Koka upp resterande créme fraiche och vitlöks ost samt grädden. Häll det över kycklingen.
    4. Gratinera i ugnen i ca 30 min. (kolla så kycklingen är klar)
    5. Servera med ris och sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    jeanetteblindgren 23 augusti 2009

    Mycket gott! Kommer att göra detta fler gånger!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben