Kyckling och bacon i ädelsås med bandpasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och mycket gott.

Ingredienser

  • 400 g kycklingfilé
  • 1 pkt bacon
  • 70 g Kvibille ädel special
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Skär baconet i 2 cm bitar, smält smöret i en teflonpanna och lägg i baconet. Skär filéerna i mindre bitar och lägg i pannan när baconet nästan är knaperstekt, salta och peppra. Skär lök och paprika i stora bitar. När kycklingen har fått färg och nästan är färdigstekt, pressa i vitlöken och lägg i grönsakerna och stek ytterligare några minuter. Häll i grädden och riv ner ädelosten, rör om och låt puttra i 10 min. Servera med kokt bandpasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben