Kyckling- och bacongratäng

Serverar: 4 portioner

En enkel och snabb gratäng.

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 pkt bacontärningar
  • 1 tsk torkad dragon
  • 2 dl riven ost
  • 2 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225º.
    2. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Stek bacontärningarna och låt dem rinna av på hushållspapper.
    3. Varva kyckling, bacontärningar, dragon och hälften av osten i en smord ugnssäker form. Häll på grädden, strö över resten av osten. Gratinera i ugnen i ca 15 minuter.
    4. Servera med en god sallad och bröd.

    Liknande recept

    4.5
    40 min
    4-5
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben