En lättlagad rätt med god smak!
Ingredienser
250 g broccoli
4 kycklingfiléer
2 vitlöksklyftor
1 tsk salt
1 tsk farinsocker
½ tsk mald ingefära
1 msk soja
1 msk sherry
2 msk olja
1 msk maizena
3 dl hönsbuljong
Instruktioner
- Blanda vitlök, kryddor, soja, sherry och olja i en bunke och marinera kycklingen i små bitar ca 20 minuter.
Koka ris om du vill ha det till.
- Stek köttet ca 10 minuter på svag värme, rör ut maizena i lite buljong och rör i till en slät redning.
- Häll iredningen och broccoli i pannan och stek ihop tills broccolin är lagom mjuk (beroende på om du har färsk eller fryst kan amn ju koka den lite först i vatten).
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...