Kyckling- och Chorizogryta

Serverar: 4 portioner

Snabb och enkel gryta.

Ingredienser

  • Ca 200 g kyckling, tillagad
  • 1 rödlök, hackad
  • Salt
  • Peppar
  • Chilipeppar
  • Kalvfond
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 Chorizokorvar, i skivor
  • Vetemjöl/maizena till redning
  • Grädde/mjölk
  • Instruktioner

    1. Koka ihop kyckling, rödlök, kryddor, fond och krossade tomater.
    2. Lägg i Chorizoslantar. Red med mjöl och grädde/mjölk.
    3. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    fiskar 27 januari 2009

    vad menar ni ska man för steka kycklingen är det file eller hel kyckling ni använder.

    k_myhrberg 5 april 2010

    MMMMM GUD VAD GOTT.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben