Kyckling- spenat- och ädelostpaj

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

Blandade ihop lite av vad jag hade, blev detta, supergott!

Ingredienser

  • 6 dl mjöl
  • 300 g margarin
  • 3 msk vatten
  • 2 kycklingfilèer
  • 450 g hackad spenat
  • 200 g Danablu ädelost
  • 6 ägg
  • 6 dl mjölk
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Gör pajdegen, tryck ut den i en långpanna och låt vila kallt i 30 minuter. Förgrädda i 200 grader i 10 minuter.
    2. Skär och krydda kycklingen med valfri krydda, salt o peppar tex. Strö ut den över pajskalet. Smula över ädelosten, och sprid över spenaten.
    3. Vispa ihop ägg och mjölk med salt och peppar. Slå det över pajfyllningen, sätt in i mitten av ugnen i 200 grader ca 40 minuter. Ät och njut!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben