Kyckling- och pastasoppa

Serverar: 4 portioner

God!

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 13 dl vatten
  • 2½ tärningar hönsbuljong
  • 2 dl pasta (farfalle)
  • 2 kycklingfiléer
  • 1 msk olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 2 röda paprikor
  • 2 dl crème fraiche (tomat/basilika)
  • Instruktioner

    1. Finhacka löken. Pressa vitlöken. Fräs löken i oljan.
    2. Häll i 13 dl vatten. Tillsätt buljongtärningarna. Låt koka upp.
    3. Tillsätt pastan. Låt småputtra tills pastan börjar bli klar.
    4. Skär kycklingen i små bitar. Stek kycklingbitarna i oljan. Smaka av med salt och peppar.
    5. Hacka paprikan. Tillsätt paprikan och kycklingen i soppan. Låt puttra några minuter.
    6. Tillsätt crème fraichen. Rör om. Värm.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    4
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben