Kyckling pot au feu

Serverar: 4 portioner

En smal rätt där buljongen får mycket smak av chorizo och pepparrot.

Ingredienser

  • 300 g potatis
  • 250 g morötter
  • 3 kycklingfiléer, 400 g
  • 200 g chorizokorv
  • 4 salladslökar
  • 4 dl hönsbuljong (tärning + vatten)
  • 1 bit pepparrot, ca 50 g
  • 1 msk hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Skala och skär potatis och morötter i 1 cm-tärningar. Skär kyckling och chorizo i 2 cm-bitar. Finstrimla salladslöken.
    2. Koka upp buljongen och lägg ner potatisen. Koka den under lock cirka 8 minuter. Tillsätt kyckling, morötter och chorizo och koka ytterligare cirka 5 minuter. Blanda i salladslöken och koka cirka 1 minut.
    3. Skala och riv pepparroten. Blanda ner persiljan i pot au feun och strö över pepparrot.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben