Kycklingfilé marinerad i chili, tandoori och mandel

Serverar: 4 portioner

En nordafrikansk och indisk touche på denna kycklingmarinad. Passar kall eller uppvärmd på buffe.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 dl olivolja
  • 2 dl mandel
  • 2 cm röd chili
  • 2 msk tandoorikrydda
  • Instruktioner

    Mixa mandeln med olja, chili och tandoorikrydda. Blanda kycklingfiléer och marinad i en bunke eller plastpåse och marinera kycklingen. Helst över 1 timme upp till ett dygn. När kycklingfiléerna är marinerade kan de grillas , ugnsbakas eller stekas i panna.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    annskipannski 17 juli 2011

    Spännande blandning av kryddor!!! Det godaste jag ätit på väldigt länge. Kommer snart göra denna rätt igen... :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben