Kycklinggryta med chili

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Jättelätt recept!

Ingredienser

  • 500 g kycklingfilé
  • 1 pkt bacon, 140 g
  • 1 röd paprika
  • 2 klyftor vitlök
  • 2 dl crème fraiche, paprika/chili
  • 3-5 dl grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Chilipulver
  • Instruktioner

    Strimla kycklingfiléerna i bitar. Stek så de får färg. Ta upp dem ur stekpannan och stek baconet som är skurit i bitar. Häll tillbaka kycklingen. Pressa i vitlöken. Häll i crème fraichen och grädden. Krydda med salt och peppar. Krydda även med chilipulver efter behag.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    littlejohn 27 september 2010

    Det här smakade jättebra och var väldigt enkelt. Jag hackade ner en grön chili för att få det lite starkare. Kommer att gå i repris fler gånger speciellt nu till vintern.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben