Kycklinggryta med paprika

Serverar: 4 portioner

God gryta med lite sting, enkel att göra!

Ingredienser

  • 3-4 kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 2 röda paprikor
  • 2 crème fraiche (paprika chili)
  • 5 dl grädde
  • 2 hönsbuljongtärningar
  • Instruktioner

    1. Gör så här: Skiva kycklingfiléerna och sprid ut dem i en ugnsform.Salta. Skiva paprika och hacka lök och lägg i formen. Strö över 2 hönsbuljongtärningar. Tillsätt 2 crème fraiche. Fyll upp formen med grädde.
    2. Grädda i ugnen i ca 60 - 75 minuter.
    3. Serveras med potatis. (Jag brukar pressa potatisen, det blir godast!)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben