Kycklingkebab i pitabröd

Serverar: 1-5 portioner

Tid: 15 minuter

Jättegott och enkelt.

Ingredienser

  • Kycklingkebab (färdiga bitar i påse Guldfågel)
  • 1 finhackad rödlök
  • Gurka finhackad
  • Pitabröd, stora sådana man rullar ihop som wraps(finns ofta i butiker med utlänsk mat) annars vanliga små delade på mitten
  • Finhackad bladpersilja
  • Sås
  • 1 creme fraiche
  • 1 msk curry
  • 1-2 msk majonnäs
  • Salt
  • 0,5 msk spiskummin
  • Instruktioner

    Hacka upp lök, gurka och blanda ihop såsen och låt den dra i 15 minuter. Stek kyckling kebaben och värm pitabrödet och fyll det med alla ingedienser och vik ihop och njut.

    Liknande recept

    4.7
    2 h
    18
    2

    Kommentarer (2)

    monicadanell 20 februari 2009

    o det här låter gott måste testa hör av mej sen när jag har testat mvh monica

    monicadanell 22 februari 2009

    Hej kyckling kebab var helt klart farligt got kommer att göra flera gånger tack anders för receptet monica

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben