Kycklingklubba special

Knaprig panering runt saftig kyckling, gott och ändå inte fett.

Ingredienser

  • 4 kycklingklubbor
  • 3 skivor vitt bröd
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Sås
  • 2 msk fransk senap
  • 1 msk vatten
  • 2 msk flytande honung
  • 2 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • Ev. 1 tsk tacokrydda
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 2000
    2. Rör ihop ingredienserna till såsen.
    3. Skär bort kanterna och riv brödet på rivjärn eller mixa det i matberedare.
    4. Lägg rivebrödet i en djup tallrik och krydda det.
    5. Dra skinnet av kycklingklubborna med såsen och putsa bort synligt fett.
    6. Pensla kycklingklubborna med såsen och vänd dem i rivebrödet. Salta och peppra.
    7. Lägg dem med vackra sidan upp i en eldfast form, stek i ugnen i 35-40 min.
    8. När du sticker i kycklingen ska köttsaften vara vit.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben