Kycklingköttbullar i pitabröd

Gör köttbullar och potatismos på ett lite roligare sätt. Fyll pitabrödet med ruccola, potatismos, kycklingköttbullar och toppa med lingonsylt. Snabbt, enkelt och gott!

Ingredienser

  • 4 port kycklingköttbullar
  • 60 g riven parmesan
  • 8 st pitabröd
  • 100 g ruccola
  • 1½ dl lingonsylt
  • 4 port potatismos
  • Instruktioner

    1. Tillaga potatismoset, krydda med den rivna parmesanen, salt och peppar.
    2. Värm pitabröden i ugnen på 225 grader i 5 min.
    3. Stek kycklingköttbullarna.
    4. När pitabröden är klara, skär ett snitt i dem och fyll dem med ruccola, mos, köttbullar och toppa med lingonsylt.

    Liknande recept

    4.7
    2 h
    18
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben