Kycklinglåda med ädelost

Serverar: 4 portioner

Festlig välsmakande rätt.

Ingredienser

  • 3 dl turkisk Yoghurt
  • 1/2 dl vitt vin
  • 600 g kycklingbröst
  • 150 g purjolök
  • 100 g ädelost
  • 1/2 buljongtärning
  • Peppar
  • Citronpeppar
  • Farinsocker
  • Ev. salt
  • Instruktioner

    Skär kycklingbröst i mindre bitar, strimla purjolöken. Bryn detta i en teflonpanna med lite olja. Ta upp blandningen och lägg den i en eldfast form. Värm youghurt och och vin i en gryta, tillsätt ädelosten och buljongtärning. Smaka av med peppar och ev. salt. Häll såsen över kycklingen. Strö över lite farinsocker och grädda ca 20 min i 175-200 grader. Servera med ris eller potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben