Kycklingpanna med citron och rosmarin

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Smakfull kycklingrätt som smakar lika bra till vardags som till helg.

Ingredienser

  • 1 citron
  • 600 g kycklinglårfile
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk rosmarin
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 msk fond
  • Instruktioner

    1. Tvätta citronen, riv skalet och pressa ur juicen. Stek kycklingen i smör, i en stekpanna. Krydda med salt och peppar efter smak, krydda därefter med rosmarin.
    2. Blanda crème fraiche, 1-2 msk citronjuice och smulad buljongtärning och fond, rör ner det i pannan. Låt sjuda ca 10 minuter.
    3. Strö över citronskalet.
    4. Servera till ris och lättkokta sockerärtor.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    imminn 13 juni 2011

    Hej! Detta recept kom från ICAreklam nu i helgen och jag gjorde det. Det var underbart gott och jag hade färskpotatis till. MVH Imminn

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben