Kycklingpasta

Serverar: 4 portioner

Snabb maträtt när man anväder färdiggrillad kyckling.

Ingredienser

  • Ca 250 g valfri pasta
  • 1 grillad kyckling
  • 4 msk pesto
  • 1 paket djupfrysta haricots verts á 250g
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 liten gul paprika
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 1 påse pinjekärnor á 50 g
  • Instruktioner

    1. Befria kycklingen från skinn och ben. Skär köttet i mindre bitar.
    2. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Lägg i haricots verts mot slutet av koktiden.
    3. Skala och hacka vitlöken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs vitlök och paprika mjukt och glansigt i lite matfett någon minut. Tillsätt grädde och pesto. Låt det koka upp. Rör ner kycklingen och låt allt bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.
    4. Blanda samman pastan med kycklingröran och strö lätt rostade pinjekärnor över. Bjud gärna en tomatsallad till.

    Liknande recept

    4.5
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (1)

    ivean 29 mars 2011

    Härlig snabblagad kycklingpasta som jag modifierade genom att byta ut peston mot persilja och minska mängden grädde. Kommer att lagas igen!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben