Kycklingröra på hemgjort glutenfritt tunnbröd

Serverar: 4 portioner

Krämig kycklingröra på glutenfritt bröd som enkelt bakas i stekpannan. Ljuvligt gott!

Ingredienser

  • 200 g kyckling, färdiggrillad
  • ½ dl hackad purjolök
  • 1 gul paprika
  • 1 msk gräddfil
  • 1 msk majonnäs
  • 1 tsk curry
  • Salt
  • Peppar
  • Tunnbröd
  • 1 dl quinoamjöl
  • 1/4 dl rismjöl
  • En nypa salt
  • ½ dl vatten
  • 1 tsk olivolja
  • Topping
  • Salladsblad
  • Rucolasallad
  • Rödlöksringar
  • Ärtskott
  • Instruktioner

    1. Rensa och skär kycklingen i mindre bitar. Lägg i en skål tillsammans med hackad purjolök. Skär paprikan i mindre bitar och lägg i skålen tillsammans med gräddfil, majonnäs och curry. Blanda om, smaka av med salt och peppa. Ställ kallt till servering.
    2. Blanda ihop alla ingredienser till brödet till en deg. Kavla ut degen tunt till ett stort eller fyra små tunnbröd. Hetta upp en stekpanna och lägg brödet i stekpannan och grädda några minuter på varje sida.
    3. Toppa med kycklingröran, salladsblad, rucolasallad, rödlöksringar och ärtskott. Servera!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben