Kycklingrullar med curry

Serverar: 4 portioner

Du kan även servera rätten som en pizza. Rulla då inte ihop den utan stoppa in den i ugnen igen och låt osten smälta och få lite färg.

Ingredienser

  • Pannkakssmet
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 påse Knorr Curry sauce
  • 4 dl mjölk
  • 4 ägg
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 msk Milda Culinesse
  • Fyllning
  • 300 g kycklingfilé, strimlad
  • 1 msk Milda Culinesse
  • ½ purjolök
  • 1 paprika
  • 3 persikohalvor från burk
  • 1 tsk citronpeppar
  • 1½ dl riven ost
  • Tillbehör
  • Råkostsallad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 ˚C.
    2. Vispa mjöl, currysåspulver och mjölk klimpfritt. Tillsätt övriga ingredienser.
    3. Vispa till en jämn smet. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna.
    4. Grädda i mitten av ugnen 15-20 minuter.
    5. Gör fyllningen när pannkakan är i ugnen.
    6. Stek kycklingen i Milda Culinesse. Tillsätt grönsakerna och låt dem fräsa med.
    7. Häll av spadet från persikorna och skär dem i mindre bitar innan du lägger ner dem i pannan. Krydda med citronpeppar.
    8. Lägg fyllningen på pannkakan när den är klar. Strö över riven ost och rulla ihop.
    9. Servera varm eller kall med en krispig råkostsallad.
    10. Tips! Du kan även servera rätten som en pizza. Rulla då inte ihop den utan stoppa in den i ugnen igen och låt osten smälta och få lite färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben