Kycklingwok med ananas och chili

Serverar: 4 portioner

Kcal/portion: 320 GI: 84

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 ananas
  • 1-2 chili
  • 1 röd paprika
  • 1 stor purjolök
  • 3 msk olja
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 1 msk balsamvinäger
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna i cirka 3 cm stora bitar. Dela ananasen på längden och sedan i klyftor. Skär bort stocken och skär loss klyftorna från skalet. Skär varje klyfta i centimetertjocka bitar. Dela och strimla chili och paprika. Ansa, snitta, skölj och strimla purjolöken.
    2. Hetta upp oljan i en wokpanna. Tillsätt smulade buljontärningar. Stek kycklingbitarna några minuter. Tillsätt frukt, grönsaker och balsamvinäger. Stek ytterligare några minuter.
    3. Servera till ris.

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben