Läcker fisk med frasigt täcke

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 45 minuter

Lite annorlunda, frasigt, smakrikt och riktigt gott!

Ingredienser

  • 400 gr hokifilé
  • 1/2 msk matsked smör (till formen)
  • 75 gr smör
  • 1 tsk salt (styvt)
  • 3 torkade rivna formbrödskivor (morotsbröd)
  • 1 dl hackad persilja
  • 1/2 finhackad gul lök
  • 1 msk senap
  • 1 äggula
  • 3 msk vitt vin (alt. vatten)
  • Instruktioner

    1. Smörj en ugnsform. Lägg i de tinade fiskfileérna, salta. Strö över den hackade persiljan. Riv det torra franskbrödet och blanda med rumsvarmt (alt. smält och avsvalnat ) smör, finhackad lök, senap (Slotts), äggulan och vinet/vattnet. Bred massan över fisken. Gratinera i 200 grader i 30 min.
    2. Servera med potatismos och rivna morötter.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    6
    19

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben