Lättbakad glutenfritt fruktbröd
Serverar:
1 portioner
Ett lättbakad bröd som är så otroligt gott!
Ingredienser
6 dl glutenfri Grov Mix, Semper
2 dl fibrex
2 tsk bikarbonat
3/4 dl linfrön
1/4 dl hackade fikon
1/4 dl hackade aprikoser
1/4 dl solrosfrön
1/4 dl pumpafrön
1 tsk salt
5 dl filmjölk
½ dl mörk sirap
Instruktioner
Blanda alla de torra ingredienserna samt torkad frukt, frön och salt. Tillsätt filmjölk och sirap. Rör ihop till en smet och häll i en form, ca 1½ liter, klädd med bakplåtspapper.
Grädda i 175 grader på nedersta falsen i ugnen ca 50 minuter.
Liknande recept
Våfflor - laktos och glutenfria
3.3
3
Chokadkladdkaka, glutenfri eller med mjöl
5
10
3
Glutenfri Prinsesstårta
4.5
1 h 30 min
8-9
2
Hurtigt fruktbröd
1
Saftiga chokladmuffins, glutenfria
4.5
20 min
12
6
Glutenfri köttfärspaj
45 min
5-6
Britt-Maries Äppelpaj Glutenfri
3.3
1
Glutenfri Sockerkaka
5
40 min
6
Fruktbröd
1 h
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!