Lättbakad glutenfritt fruktbröd

Serverar: 1 portioner

Ett lättbakad bröd som är så otroligt gott!

Ingredienser

  • 6 dl glutenfri Grov Mix, Semper
  • 2 dl fibrex
  • 2 tsk bikarbonat
  • 3/4 dl linfrön
  • 1/4 dl hackade fikon
  • 1/4 dl hackade aprikoser
  • 1/4 dl solrosfrön
  • 1/4 dl pumpafrön
  • 1 tsk salt
  • 5 dl filmjölk
  • ½ dl mörk sirap
  • Instruktioner

    1. Blanda alla de torra ingredienserna samt torkad frukt, frön och salt. Tillsätt filmjölk och sirap. Rör ihop till en smet och häll i en form, ca 1½ liter, klädd med bakplåtspapper.
    2. Grädda i 175 grader på nedersta falsen i ugnen ca 50 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben