Lagerpotatis med rosmarin

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lagerblad i potatis smakar gott och ser trevligt och annorlunda ut. Gott till kött eller kyckling med tsatsiki eller annan kall sås

Ingredienser

  • 1 kg delikatesspotatis
  • 18 - 20 mindre lagerblad
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk gourmetsalt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär ett snitt på mitten av varje potatis, nästan igenom. Lägg in ett lagerblad i varje.
    2. Lägg potatisen i en ugnssäker form. Häll över oljan och strö över rosmarin och salt. Blanda runt
    3. Stek i mitten av ugnen till de är mjuka, ca 25 minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Tiadina 1 mars 2008

    Hej! Jag undrar vad delikatesspotatis är, är det färdigskalad på burk eller är det vanlig?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben